Activitats Acadèmia

L’Acadèmia fa balanç a la seva assemblea general anual


El dilluns 28 de maig es va celebrar, al Club Social de la Fundació SGAE, l’Assemblea general anual de l’Acadèmia del Cinema Català

Durant l’acte, al que van assistir una cinquantena de membres de l’ACC, es va donar la benvinguda als 36 nous acadèmics que s’han associat des de la passada Assemblea i es van exposar les activitats realitzades durant el curs, així com el balanç d’ingressos i despeses de l’exercici. Es va parar especial atenció a la recent edició dels X Premis Gaudí, que va batre el rècord d’audiència en la seva retransmissió per TVR, i al Cicle Gaudí 2017, que ha ampliat la seva xarxa a 33 municipis de tot Catalunya. També es va parlar de les activitats on l’Acadèmia ha participat recentment, com és el cas del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu o l’Activitat Singular, en la qual es van homenatjar els mítics estudis Esplugues City.

També es va presentar el pressupost de la propera temporada i els projectes i activitats previstos, com ara la Festa d’Estiu del Cinema Català, que tindrà lloc el proper 4 de juliol al Palauet Albéniz. Finalment, es va donar la benvinguda al nou equip, encapçalat per la nova Directora de l’Acadèmia, la Laia Aubia.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat