Activitats Acadèmia

Es presenten els candidats als VIII Premis Gaudí als Jardins del Palau Robert

festacandidats2015

És l’inici de la primera volta de les votacions dels acadèmics per escollir els nominats. La festa s’emmarca en la inauguració de la sisena edició de The Shopping Night Barcelona.

Per segon any consecutiu, l’Acadèmia del Cinema Català fa públics els títols de les pel·lícules candidates a la vuitena edició dels Premis Gaudí en el marc de The Shopping Night Barcelona, que enguany commemora els 400 anys de la mort de William Shakespeare. La Festa dels Candidats i Candidates se celebra el dijous 3 de desembre als jardins del Palau Robert i reuneix bona part dels professionals que opten als guardons i els membres de l’Acadèmia, el mateix dia que comença la primera volta de les votacions. El 28 de desembre finalitza aquesta primera volta i dos dies després, el 30 de desembre, es donaran a conèixer els nominats de les 22 categories dels Gaudí, en una lectura pública a l’Auditori de La Pedrera.

Una catifa vermella i un photocall al Passeig de Gràcia dónen la benvinguda als convidats des de les 19.00 hores, i a les 20.15 hores, Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia, anuncia les produccions que opten als màxims guardons del cinema català amb la projecció d’un vídeo amb imatges dels candidats i candidates de la propera edició dels Premis Gaudí, que tindrà lloc el proper 31 de gener de 2016.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat