Activitats Acadèmia

La Comissió Premi Pepón Coromina convoca la 3ª edició del Premi Pepón Coromina.

La comissió Premi Pepón Coromina, en nom i per delegació de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, convoca la 3ª edició del Premi Pepón Coromina destinat a reconèixer les aportacions més innovadores, arriscades o creatives que hagin tingut lloc en l'àmbit cinematogràfic català durant l'any natural del 2014, en evocació i reconeixement de la tasca portada a terme pel productor Pepón Coromina i Farreny, que de 1977 a 1987, va contribuir de forma determinant a l'aparició de noves formes de llenguatge cinematogràfic i a la consolidació professional d'un elevat nombre d'artistes i cineastes que necessitaven una primera oportunitat.

Aquesta 3ª edició es regula mitjançant les Bases Generals adjuntes i té el següent calendari:

  • Les inscripcions es faran des de la publicació d'aquesta convocatòria i fins:

o El 30 d'abril de 2015 per a les inscripcions dels propis interessats a través d'aquest enllaç.
o El 15 de maig de 2015, per a les propostes dels propis membres del Jurat del Premi Pepón Coromina a partir del seu coneixement d'Accions Audiovisuals que puguin ser considerades.

  • Presentació de materials: fins el 4 de maig de 2015
  • Deliberació i votació: durant el mes de maig de 2015
  • Lliurament del guardó: en el marc de la Festa d'Estiu del Cinema Català 2015

El Jurat està format per 5 persones, entre les quals la seva Presidenta Honorífica, amb caràcter vitalici, la Sra. Marta Molins i 4 membres més que es donaran a conèixer durant el mes d'abril.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat