Activitats Acadèmia

L’Assemblea de l’Acadèmia del Cinema Català aprova el Reglament Electoral i el Reglament de Règim Intern

El passat dilluns 7 d'abril va tenir lloc l'Assemblea General de l'Acadèmia del Cinema Català al Club Social de la Fundació SGAE.

A l'inici de la reunió, presidida per Isona Passola, es va donar la benvinguda als nous membres que s'han incorporat a l'Acadèmia des del passat mes d'octubre, Neus Ballús, Laura Bruy, Marc Carreté, Núria Costa, Dani de la Orden, Valérie Delpierre, Oscar Grau, Albert Gutiérrez, Isabel Jubert, Cristina López, Joan Mariné, Andrea Montero, Nora Navas, Lourdes Pérez, Francesc Pérez-Dolz, Manel Raga, Raúl Roman, José Sacristán, Marta Selva, Anna Solà, Pau Subirós, Mar Targarona, Rosa Tharrats, Pablo Usón, Eva Vila i Brian Yuzna.

L'Assemblea va aprovar per unanimitat el Reglament Electoral i el de Règim Intern que regiran l'entitat així com el balanç econòmic de l'exercici 2013 i el pressupost previst per 2014-2015.

Es va presentar als socis un resum de les activitats més destacades del 2013, la Festa d'Estiu, l'acceptació com a membres de la xarxa d'acadèmies de cinema europees, FAN of Europe a Karlovy Vary, l'homenatge a Concha Velasco a la Filmoteca, els Premis de la EFA amb les nominacions de La plaga i Blancaneu i el programa Sala 33, el Dia Més Curt i el Premi Pepón Coromina.

La darrera edició dels Premis Gaudí, febrer 2014, va merèixer un punt específic a l'Ordre del Dia, on la presidenta va explicar als acadèmics presents els detalls de l'organització de la gala i com es van resoldre els entrebancs que anaven sorgint, amb un balanç de la gala i de les conseqüències de la vaga dels treballadors de TV3.

En un clima de cordialitat, els acadèmics van debatre sobre la propera Festa d'Estiu, el tribut a les operadores per l'audiovisual i els projectes de l'Acadèmia, els Premis del Públic Jove de la EFA a la Filmoteca, la Mostra de Cinema Català a Santiago de Chile, entre d'altres.

La trobada va finalitzar amb un brindis i un pica-pica per gentilesa d'Estrella Damm i el Forn Sant Josep del carrer de Roger Llúria.

Els assistents van ser obsequiats amb el catàleg de l'exposició en homenatge a Miquel Porter i Moix, i amb el calendari Barcelona de Cine 2014 de Victor Colomer.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat