Actualitat

"La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio sorteja un any de cinema amb els XI Premis Gaudí


La participació dels oients es pot fer des d'avui a la 1.00 de la matinada fins al 27 de gener, el mateix dia de la gala de lliurament dels guardons de l'Acadèmia del Cinema Català. La persona que en resulti guanyadora gaudirà d'una invitació anual per a dues persones per anar als 56 cinemes adscrits al Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya durant tot el 2019.

"La finestra indiscreta", el programa de cinema de Catalunya Ràdio, amb Àlex Gorina, organitza el concurs dels Premis Gaudí, en què els oients que hi participin hauran de respondre la pregunta "Per quina pel·lícula van nominar Joan Pera a la primera edició dels premis Gaudí?" relacionada amb el Premi Gaudí d'Honor dels XI Premis Gaudí, atorgats per l'Acadèmia del Cinema Català el dia 27 de gener. El concurs comença avui, 18 de gener, a la 1.00 de la matinada, i acaba el mateix 27 a les 15.00.

La persona que en resulti guanyadora gaudirà d'una invitació anual gratuïta per a dues persones per assistir durant el 2019 als 56 cinemes (470 pantalles) adscrits al Gremi de Cinemes de Catalunya. El nom del guanyador es farà públic a "La finestra indiscreta" del divendres 1 de febrer i el president del Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya, Camilo Tarrazón, parlarà del concurs en el programa aquesta nit.

Participa clicant aquí

"La finestra indiscreta" és, després de més de trenta anys en antena, el programa més veterà de Catalunya Ràdio, i s'emet els divendres d'1.05 a 3.00 de la nit.

Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya són mitjans oficials dels Premis Gaudí i emetran la gala amb una àmplia cobertura als seus canals el diumenge 27 de gener.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat