Actualitat

L’Atlàntida Film Fest també parla català


20 pel·lícules de la programació del festival de cinema online de Filmin estaran disponibles en català a FilminCAT, en versió original o amb subtítols.

El proper 25 de juny l’Atlàntida Film Fest, el festival de cinema online més gran del món, dóna el tret de sortida a la seva 8a edició. Aquest any, s’ha ampliat el nombre de títols seleccionats i comptarà amb 83 pel·lícules en una programació amb Europa com a eix temàtic i el risc i la transgressió com a constants vitals.

D’entre aquests 83 títols, els espectadors de FilminCAT podran gaudir-ne 20 en català, ja sigui en versió original en català o en versió original subtitulada al català. A més, hi haurà 3 projeccions a Palma de Mallorca, la seu física del festival, en VOSCAT: Diari de la meva ment (29 de juny), Daliborek, el youtuber nazi (30 de juny) i El Príncep i el Dybbuk (1 de juliol).

D’entre les 20 pel·lícules que es podran veure a FilminCAT des del 25 de juny fins al 25 de juliol destaquen les de producció catalana: Yo la busco, dirigida per Sara Gutiérrez, Puta y amada, de Marc Ferrer, Casa de ningú, de la Ingrid Guardiola, Sotabosc, de David Gutiérrez Camps, Federal, d’Albert Solé i la pel·lícula col·lectiva comissariada per Kikol Grau Histèria de Catalunya. A més, completen la llista de pel·lícules disponibles en català els següents títols: Holiday,McKellen: Prenent partit,Daliborek: el youtuber nazi, Diari de la meva ment, El Príncep i el Dybbuk,Permanent Green Light, El cas Kurt Waldheim, Out, Waiting for Barcelona, El cas Oleg Sentsov, Amateurs, Julie i la fàbrica de sabates, On the road i Sami Blood.

Les pel·lícules disponibles en català es poden consultar al canal de FilminCAT a www.filmin.cat/canal/atlantida-film-fest-en-catala

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat