Actualitat

La Bonne celebra el seu 15è aniversari

 
La Bonne, espai de referència per promoure i fomentar la producció i la visibilització de les dones en la creació cultural, celebra 15 anys.

La Bonne, que es defineix com un viver de producció, co-creació i difusió de projectes feministes especialment enfocats en els àmbits audiovisual, performàtic i arts escèniques, arriba al seu 15è aniversari. Els seus inicis es troben en la reivindicació del moviment feminista dels anys 30, quan una vuitantena d’associacions van signar un manifest per convertir l’Edifici Francesca Bonnemaison en el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (CCDFB). Durant la seva trajectòria, s’han creat sinèrgies amb creadores i entitats feministes, culturals i socials que han generat projectes conjunts amb un gran impacte social i territorial.

En una nova etapa iniciada el 2012, la casa es va rebatejar com a La Bonne, transformant-se en un centre de creació de dones de Catalunya i un espai obert a la co-creació, que aposta per la transversalitat i connexió entre dones d’orígens molt diversos.

Per celebrar aquests 15 anys de trajectòria, des de l’espai s’ha preparat una programació farcida d’activitats, iniciatives i projectes que podeu consultar a: www.labonne.org

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat