Actualitat

El lliurament dels IV Premis Gaudí tindrà el format d'una comèdia musical

- Alba Florejachs i Xavi Mira seran els presentadors d’un espectacle que combinarà la música amb l’ humor, i que comptarà amb els músics en directe de la Barcelona Jazz Orquestra i les coreografies de Sol Picó.
- La gala, que serà retransmesa per TV3, tindrà lloc al Teatre Artèria Paral·lel el proper 6 de febrer.

Barcelona, 27 de gener de 2012.- El proper dilluns 6 de febrer el teatre Artèria Paral·lel acollirà la gala de lliurament dels IV Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, que en aquesta edició està inspirada en el món dels musicals. Sota la direcció artística de l’actor, director i President de l’Acadèmia Joel Joan, i del director i productor Ferran Audí, la gala estarà conduïda per l’actor i cantant valencià Xavi Mira i l’actriu revelació del moment, Alba Florejachs; tots dos, proposats pel director de càsting Pep Armengol, i seguint el guió escrit per Toni Cama i Hèctor Hernández, donaran pas als lliuradors de guardons i als guanyadors de les 22 categories nominades, tot ficant-se se literalment dins d’algunes escenes de les pel·lícules nominades gràcies a unes filmacions (VTR) filmades als estudis de BTV o interpretant cançons que els músics de la Barcelona Jazz Orquestra, sota la batuta de Dani Alonso, tocaran en directe. Els temes pertanyen a musicals molt coneguts i estaran arranjats per Sergi Vergés. Un cos de ball de vuit ballarins i ballarines, coreografiats per la Premi Nacional Sol Picó, acompanyaran els presentadors. Tots ells aniran vestits per la Pi Piquer. L’espai escènic, dissenyat pel britànic Adrian Smith, està inspirat en un trencadís d’estil gaudinià.

La gala començarà a les 22h i serà retransmesa per TV3 mitja hora més tard, després del programa Crackòvia. A partir de les 20.30 h desfilaran els nominats per la catifa vermella del photocall que s’instal·larà al costat del teatre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat