Actualitat

Els X Premis Mestre Mateo al Filmets

L’Acadèmia del Cinema Català presenta al Filmets de Badalona els finalistes i guanyadors dels X Premis Mestre Mateo de la Academia Galega do Audiovisual en la categoria de curtmetratge.

Pep Armengol, Secretari de l’ACC, va acompanyar dissabte la projecció dels curtmetratges en una sessió que va aplegar prop d’un centenar d’espectadors.

La mostra de curts gallecs es va poder veure al Teatre Zorrilla de Badalona la segona jornada del certamen que exhibeix els millors curtmetratges nacionals i internacionals fins el 25 de novembre.

El passat dissabte 17 de novembre, els nominats i els guanyadors dels premis al millor curtmetratge de l’última edició dels premis de l’acadèmia gallega, van protagonitzar una sessió especial en el marc de la 38ª edició de Filmets, el prestigiós festival de Badalona dedicat al curtmetratge.

Pep Armengol, en representació de l’acadèmia catalana, va celebrar l’intercanvi que realitzen les acadèmies gallega i catalana promocionant les respectives cinematografies
i agraí la col·laboració del Filmets donant visibilitat tant als curtmetratges guanyadors dels Mestre Mateo, As Damas Negras de Sonia Méndez i El club del bromista de Luís Usón, com als nominats Adivina quién viene a comer mañana de Pepe Jordana, Estereoscopía de Xacio Baño, La increíble historia de Macareno y la puta milagrosa de Iria Ares, 3Kg d’Iván Fernández i A banda de José Luis González.

 

filmets2012

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat