Actualitat

Taller de vídeo Livestream: cinemàtiques de la web

Taller Cinematica

Del 14 d'octubre al 16 de desembre de 2016 a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona. Preinscripció oberta fins el 25 de setembre.

LIVEMEDIA, projecte associat a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, proposa durant deu setmanes el "Taller de vídeo livestream: cinemàtiques de la web" per a la creació i realització d'una sèrie d'esdeveniments i interaccions, programes i transmissions de vídeo livestream live online.

El taller s'adreça a persones que treballin en el sector cultural, incloent arts visuals, literatura, música i art sonor, arts escèniques, creació audiovisual i comunicació, i abordarà les tecnologies de "vídeo livestream" com un mitjà artístic de creació i innovació cultural.

El taller conclourà amb una exposició de les intervencions produïdes en la planta baixa de la fàbrica de creació.

Data límit per a la preinscripció i sol·licitud de participació: 25 de setembre
Les persones interessades en participar hauran d'enviar el seu currículum i un breu escrit de motivació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llengües: castellà, català, anglès.

Despeses d'inscripció un cop confirmada la participació: 40 €.

Per a més informació i contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.lab-livemedia.net
http://fabraicoats.bcn.cat/es/node/905

Organitza: Livemedia i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona

Direcció: Maria de Marias i Andrew Colquhoun de Livemedia

Dates i horaris del taller: del 14 d'octubre al 16 de desembre de 2016, divendres de 17.00h a 21.00h i dissabtes d’11.00h a 15.00h

Presentació pública/exposició: dijous 1 i divendres 2 de desembre de 2016

Amb el suport de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat