Actualitat

Oberta la 4a convocatòria del Mallorca Talents Lab

Les inscripcions estaran obertes fins el 22 de maig

L’Atlàntida Film Fest celebra enguany la seva 11a edició i, amb la col·laboració de Media, Europa Creativa Catalunya i el suport de Filmin, torna a apostar pel talent jove amb una nova convocatòria del Mallorca Talents Lab, un programa de seguiment i assessorament adreçat a guionistes i director(e)s d’entre 18 i 35 anys residents a Espanya amb un projecte de llargmetratge en desenvolupament.

Com a novetat d’aquesta 4a edició del Talents Lab, a més de poder-s’hi presentar projectes de ficció també s’hi podran presentar llargmetratges de gènere documental, sempre i quan els projectes d’ambdues modalitats comptin amb el suport previ d’una productora. 

El comité de selecció, format per membres de l’equip editorial de Filmin i de l’equip artístic de l’Atlàntida Mallorca Film Fest, seleccionarà 12 projectes per formar part de la 4a edició del Talent Lab: 6 projectes per formar part del programa de ficció, coordinat pel guionista Miguel Machalski, i que optaran a un premi de 50.000 € en concepte de finançament anticipat; i 6 projectes de documental, coordinats per la guionista i teòrica dramaturga Fernanda Rossi, que optaran a un premi de 20.000 €. 

Els autors dels projectes rebran durant quatre dies formació, sessions one to one amb professionals de la indústria cinematogràfica i faran un pitching final davant un jurat. 

Les inscripcions estaran obertes fins el 22 de maig i la resolució dels projectes seleccionats s’anunciarà el 25 de juny a través del web oficial i de les xarxes socials d’Atlàntida i Filmin.


Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat