Actualitat

El guionista John Vorhaus desgrana les claus de la ficció còmica en una classe magistral única


La sessió, organitzada per Guionistes Associats de Catalunya, tindrà lloc el 10 d’octubre a les 16h a la seu d’SGAE Catalunya.

El GAC, Guionistes Associats de Catalunya, organitza una classe magistral amb John Vorhaus, guionista i autor del llibre Cómo orquestar una comedia (1994), on reflexiona sobre les claus de la ficció còmica i proporciona les eines per crear situacions i personatges còmics interessants per a televisió i cinema. 

Durant els últims 30 anys Vorhaus ha guionitzat clàssics com Aquellos maravillosos años, Matrimonio con hijos, Los primeros de la clase o Flash, el relámpago humano. A més, és autor de llibres especialitzats en guió i dramatúrgia, com ara Creativity Rules!, Breve Manual de la SITCOM, Comedy Writing 4 Life o The Comic Toolbox. A banda de la seva tasca com a guionista ha treballat com a consultor i assessor en productores com Walt Disney Feature Animation i actualment és membre del Gremi d’Escriptors dels EUA.

La sessió tindrà lloc el dijous 10 d’octubre a les 16:00 de la tarda a la Sala Mompou de l’SGAE (Passeig Colom, 6). El preu general de l’entrada és de 30€, amb un descompte especial per a membres de l’Acadèmia. S’impartirà en anglès però comptarà amb traducció simultània. 

Les inscripcions es poden fer aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat