Actualitat

Creació Km.0, quatre jornades de treball per a professionals de la creació i la gestió

creaciokm0

Creació Km.0 són jornades d’orientació professional en l’àmbit de la producció - creació, comunicació - màrqueting, explotació - distribució, i legalitat (límits i oportunitats) per a emprenedors culturals.

El conduiran 3 experts en les matèries: Carles Manrique (Velvet Events), Marc Gall (Comedia) i Cristina Calvet (Advocada de l’AADPC). Tots tres estaran presents al llarg de les jornades tutoritzant i supervisant la feina dels participants. Per enriquir cadascuna de les parts, comptaran amb la col·laboració puntual del director i dramaturg Jordi Casanovas, l’especialista en venda i distribució Elena Blanco (Magnetica Management S.L), l’experta en comunicació i xarxes socials Ana Sánchez (Comedia) i l’advocada Mercedes Vallverdú (SGAE). 

El curs s’adreça a directors, actors, ballarins, professionals del circ, gestors, productors, comunicadors, membres de companyies i professionals amb talent que vulguin conèixer i participar en el disseny d’una producció real.

Dates: 21, 22, 23 i 24 de novembre (de dilluns a dijous)
Horari: de 16 a 20 h
Número d’hores lectives: 16 hores repartides en 4 sessions de 4 hores cadascuna
Lloc de realització: CERC (Centre de Recursos i Estudis Culturals). C/ Montalegre, 7 - Pati Manning

Preu: soci AADPC (160 €), no soci (320 €) i artistes/gestors que formen part d'un col·lectiu professional -APCC, APDC, APGCC- (190 €)

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat