Actualitat

Seminari "Cinema: un món ocult" d'Eugène Green", el 16, 17 i 18 de gener

eugene green

L'Escola de Cinema de Barcelona organitza un seminari impartit per Eugène Green que porta per títol Cinema: un món ocult.

Eugène Green és un dels cineastes més importants dels últims anys i un dels pocs que posseixen una forma expressiva personal que trascendeix en el mateix art cinematogràfic. La seva concepció del cine l'ha anat desgranant al llarg de diversos llibres i la ha portat a la pràctica en cadascuna  de les nou pel·lícules que ha rodat. Al gener es va estrenar a Espanya la seva última pel·lícula: El hijo de José, que acaba de guanyar el premi al millor guió i a la interpretació masculina al Festival de Cine Europeo de Sevilla.

EUGÈNE GREEN
Nascut a Nova York en 1947, instal·lat i posteriorment nacionalitzat a França, en 1977 funda la companyia Le Théâtre de la Sapience, amb la qual revolucionarà la posada en escena del teatre francès del Grand Siècle, restituint la forma antiga de dir el text. Assagista i novel·lista, editat per la prestigiosa Gallimard, dirigeix la seva primera pel·lícula “Toutes les nuits” en 2001, amb la que guanya el Premi Louis Delluc. Des de llavors ha anat construint una de les filmografies més interessants i particulars del cinema europeu. En l’estela deixada per Robert Bresson, incorporant la seva experiència al voltant de la civilització barroca, el seu cinema es construeix en la recerca d'allò que hi és, però al mateix temps, sobrepassa la mateixa matèria.

INFORMACIÓ BÀSICA

Durada: 12 hores
Horari: dilluns a dimecres de 17:00 a 21:00
Lloc: ECIB
PREU GENERAL: 160€ (fins el 15 de desembre, a tots aquells que es matriculin se'ls ofereix un 15% de descompte)
PREU PER A ALUMNES I EXALUMNES: 130€
IDIOMA: FRANCÈS AMB TRADUCTOR CASTELLÀ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Per més informació i inscripcions podeu consultar la web de l'Escola de Cinema de Barcelona.  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat