Actualitat

Filmets presenta una formació sobre la promoció del curtmetratge

Filmets

El Festival Filmets organitza una trobada de professionals del sector del curtmetratge dirigit a directors, productors, programadors i distribuïdors.

La formació es centrarà en la promoció del curtmetratge més enllà dels festivals i se celebrarà el divendres 28 d’octubre a les 17.00 hores al Centre Cultural El Carme, al carrer Francesc Layret 78-82 de Badalona, situat a 300 metres del Teatre Zorrilla, seu principal del festival.

Reconeguts professionals internacionals del món del curtmetratge ens explicaran les seves experiències en el món dels festivals, de la distribució i producció de curtmetratges i diferents aspectes d’interès pel sector. Una oportunitat per a crear indústria, sinèrgies, xarxa i networking.

Els ponents proposats són:

  • José Luis Montesinos, director – Guanyador del Gaudí 2015
  • Marie-Élaine Riou, directora de Regard Saguenay International Short Film Festival i del Mercat de Curtmetratges, Canadà (Quebec)
  • Pablo Menéndez, distribuïdor, Marvin&Wayne
  • Merja Ritola, Inland Film Company Oy, productora de Finlàndia

 

El Festival Filmets aquest any arriba a la 42ena edició i com a punt de trobada de realitzadors i professionals del sector del curtmetratge, que anualment assisteixen a les projeccions del festival, d’un gran nivell tècnic i artístic, i alhora per la oportunitat de compartir experiències, nous projectes i la experiència professional de diferents autors d’arreu del món.

Places limitades: 35 persones

Podeu realizar la inscripció online.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat