Actualitat

#EuropeCalls - Jornada professional: Subprograma MEDIA per al sector de l'animació

EuropeCallsAnimació

Presentació d’iniciatives de formació i suport a les produccions d’animació que s’ofereixen des del Programa Europa Creativa MEDIA.

El proper 25 de febrer de 2016 tindrà lloc a la sala 2 del Teatre de la Llotja de Lleida la sessió #EuropeCalls – Jornada Professional: Recursos del subprograma MEDIA per al sector de l’animació, en el marc de la 20a edició de l’Animac – Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya – Lleida. Inscripcions obertes a través d’aquest enllaç.

La jornada consistirà en una presentació d’iniciatives de formació i suport a les produccions d’animació que s’ofereixen des del Programa Europa Creativa MEDIA. Per a aquesta jornada comptarem amb la presència de:

PROGRAMA:

16:00 – 16:15 Registre d’inscrits i presentació de la jornada, a càrrec d’Àlex Navarro, Coordinador d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

16:15 – 17:00 Presentació del programa Europa Creativa - MEDIA en relació a l’animació: repàs a tota la cadena de valor, des de la formació al desenvolupament i la distribució, passant pels festivals d’animació europeus i els mercats del sector. A càrrec d’Àlex Navarro.

17:00 – 17:45 La distribució de l’animació a Europa - El cas de Superights. A càrrec de Morgann Favennec, Directora General de Superights, la divisió de vendes internacionals de Superprod.

17:45 – 18:30 Mercats i esdeveniments estratègics pel sector de l’animació - El cas de Cartoon Springboard, destinat a Nous Talents, i de Cartoon 360, per projectes transmedia. A càrrec de Yolanda Alonso, Directora de Cartoon Masters i Cartoon Connections.

La sessió es desenvoluparà en català, castellà i anglès. No hi haurà traducció simultània.

Inscripcions a través d’aquest enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat