Actualitat

Nova edició de Production Value: un taller europeu per a ajudants de direcció i producció

productionvalue

La desena edició del taller presencial Production Value tindrà lloc del 9 al 16 de gener de 2016, a Àmsterdam, i està destinat a productors i ajudants de direcció europeus. Els objectius són treballar la tècnica de la preparació de pressupostos i plans de treballs i enfortir la col·laboració entre els dos perfils, a partir de 6 films en desenvolupament.

Treballant en grups de dos, productors júniors i ajudants de direcció de tota Europa reben un projecte real en desenvolupament, que han presentat directors i productors al taller. Els equips estan dirigits per un productor de reconeguda experiència internacional i un primer ajudant de direcció, per tal d’assegurar que al final del curs hagin creat el millor pressupost i pla de rodatge possible.
A tots els participants se’ls assigna un projecte d’un país que no sigui el seu. Els directors i productors juguen una part important del procés: els faciliten els principals paràmetres dels projectes i, al final, s’afegeixen al taller per a discutir diversos conceptes, opcions i resultats.

Abans que comenci el taller, als productors juniors se’ls demana que redactin un primer pressupost o una primera llista, d'acord amb la informació preliminar proporcionada pels productors dels projectes. S’organitzen periòdicament conferències via Skype entre Júniors i Sèniors per a definir els paràmetres que cada projecte té en comú amb els altres.

La propera edició del Production Value se celebra del 9 al 16 de gener de 2015 a Àmsterdam. La data límit per a inscriure-s’hi és el 10 de novembre de 2015, i es pot fer a través d’aquest enllaç. El cost de la participació és de 800€ per a productors, i de 500€ per a ajudants de direcció, que inclouen el manteniment i l'allotjament, però no el viatge.

I si es vol presentar un projecte en desenvolupament per a que sigui un dels que es treballaran durant el taller, es poden presentar propostes durant tot l’any, enviant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Més informació: http://www.europacreativamedia.cat/comunicacio/noticies_media/det-_i187809#sthash.M5P6g7bw.dpuf

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat