Actualitat

Taller "Propaganda: Aprèn a rodar una pel·lícula a l'estil de Corea del Nord"

tallerpropaganda

Anna Broinowski ofereix aquest taller després d’una llarga temporada a Corea del Nord aprenent les tècniques de propaganda del Govern i els cineastes del país.

L’Atlántida Film Fest s’inaugurarà amb aquest taller a càrrec de la directora australiana Anna Broinowski, que mostrarà per primera vegada les tècniques persuasives de la potència mundial en propaganda: el cinema nord-coreà. Broinowski oferirà un workshop on narrarà la seva experiència per invitar als participants a posar en pràctica els seus coneixements. Al final del workshop els assistents produiran una peça de propaganda amb una duració d’un a tres minuts que podran utilitzar amb qualsevol causa revolucionària.

La directora va estar un temps a Corea del Nord per tal d’entendre els mecanismes i la utilització de les tècniques persuasives de propaganda. Broinowski és guanyadora de 3 AFI’s, Millor Pel·lícula al Silverdocs, Al Jazeera Documentary Golden Award i Premi del Jurat a St. Petersburg entre d’altres. Participaran de manera conjunta estudiants de secundària, alumnes de l’ESCAC, professionals de la indústria i abonats a Atlántida Film Fest i Sónar+D.

El taller “Crea la teva pel·lícula de propaganda” tindrà dues úniques sessions els dies 9 i 10 de juny de 10.00 a 20.00 hores.

+ info: Crea la teva pel·lícula de propaganda

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat