Actualitat

La data límit per a sol·licitar una plaça és el 16 de març de 2015.

El programa de la Berlinale Residency s’inicia l’1 de setembre i finalitza el 30 de novembre de 2015 i dóna suport als guionistes/directors de tot el món en el desenvolupament dels seus nous projectes de ficció, documental o cross-media. Només són elegibles els participants amb projectes de llargmetratges que ja tinguin un productor.

La Berlinale Residency ofereix als cineastes una atmosfera de treball, sessions mensuals amb reconeguts assessors de guions i esdeveniments socials amb els companys cineastes. Els productors reben consells per part de professionals de la indústria amb més experiència i suport per tal de preparar i empaquetar els projectes seleccionats en el mercat internacional mitjançant un workshop especialment adreçat a ells. Els cineastes i els seus productors hauran de tornar a Berlín al mes de febrer de 2016 pel Berlinale Co_Production Market on presentaran els seus projectes a coproductors i financers potencials.

A més, la Berlinale Residency ofereix a tres cineastes l’oportunitat de maximitzar el potencial dels seus projectes i de trobar les seves audiències, sense limitar les qualitats creatives de les històries que volen explicar. Aquests guionistes/directors rebran tres beques mensuals de 1500€ cadascuna, que els permetrà viure i treballar a Berlín durant tot el programa.

Els directors seleccionats es comprometen a viure a Berlín durant aquests tres mesos. Els productors associats als projectes han de participar a un workshop a Berlín del 20 al 22 de novembre de 2015 i han de presentar el projecte al Berlinale Co-production Market al febrer de 2016.

Per a més informació sobre els requisits i el procés d’inscripció, feu ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat