Actualitat

Se celebra divendres 21 de novembre de 9:30 a 13:30h en el marc del 21è Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa. Inscripció oberta fins el 14 de novembre!

L’Alternativa Professionals torna a reunir professionals del cinema independent per convidar-los a una jornada en la qual puguin discutir i conèixer models i eines de distribució i atracció de públic, tant de ficció com de documental.

Hi ha noves finestres d’exhibició que es poden aprofitar per al cinema independent? On és el públic de les nostres pel·lícules? Com el podem trobar?

Algunes pel·lícules exitoses que recorren festivals i sales a escala mundial han estat produïdes, dirigides i venudes per la mateixa persona o la seva productora. És aquest un nou model de subsistir fent cinema? O és més productiu que l’autor es dediqui a seguir creant i deixi l’apartat de la venda a professionals del mitjà? Quins avantatges té que un sales agent organitzi el recorregut de la pel·lícula?

Aquesta és una iniciativa de l’Alternativa Professionals amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

Dia, hora i lloc

Divendres 21 de novembre de les 9:30h a les 13:30h al Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) al carrer Montalegre 5, a Barcelona.

Preu

Entrada gratuïta amb places limitades.

Inscripció

Fins el 14 de novembre et pots inscriure omplint el formulari que pots trobar aquí.

Per a més informació, feu ‘clic’ al següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat