Actualitat

El seminari del mes: 'Sèries i Transmèdia. Claus per a la hibridació en la ficció televisiva de la convergència digital'

Seminari a càrrec de Daniel Resnich, guionista, productor transmèdia i docent, que tindrà lloc dilluns 28 d'abril de 19h. a 21h. a la Sala d'Actes del CPAC (C. Casp, 130, Barcelona). 

En aquest seminari Daniel Resnich analitzarà les sèries televisives contemporànies i la seva estratègia de transmediació en les diferents plataformes de l'univers narratiu. Resnich explicarà les claus de la hibridació entre conceptes, estructures, formats i plataformes en la ficció televisiva de la convergència digital.

Daniel Resnich

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF, és docent de postgrau, guionista i productor de continguts transmèdia. Realitza seminaris en diferents institucions relacionades amb el sector audiovisual (Universitat Autònoma de Barcelona, MAC, Filmoteca de Catalunya, Estudio de Cine, ECIB, Plató de Cinema). És un apassionat de la convergència cultural i de les noves possibilitats que s'obren en el camp social, l'educació i l'entreteniment. És co-fundador de Goodmoment, una agència de continguts on es creen, desenvolupen i assessoren projectes audiovisuals transmèdia per a diferents productors.

L'activitat és gratuïta i cal confimrar l'assistència aquí.

Per a més informació consulteu el web del CPAC.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat