Actualitat

Taller de pitching organitzat per la SGAE i la UAB

El dimecres 12 de febrer a les 10:00 hores a la Sala Mompou de la Fundació SGAE hi tindrà lloc un Taller de pitching.

La Fundació SGAE continua donant suport als joves creadors i, per aquest motiu, impulsa diferents iniciatives que n'afavoreixin la formació i permetin el desenvolupament i creixement com a artistes.

El Taller de pitching està coorganitzat per la Fundació SGAE i el Màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, per preparar als estudiants d'aquest grau per a la presentació pública dels seus projectes de documental lineal i web documental davant d'una taula especialitzada de programadors i experts en el gènere.

Agnela Domínguez, cap de Comunicació i Activitats de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya, presentarà aquesta activitat que conduirà Miguel Ángel Martín, responsable de l'Institut de RTVE a Sant Cugat a Catalunya. El jurat que valorarà els treballs que s'hi presentaran estarà integrat per Romà Gubern i Gonzalo Herralde, directors del Màster; Miquel Garcia, cap de Nous Formats de Televisió de Catalunya; Olga València, directora del programa DOC's de Barcelona TV; Joan González, director de DOCSBARCELONA, i Manuel Arranz, director de La 2 de TVE.

Entrada gratuïta. Activitat oberta al públic.

Per a més informació consulteu el web de la Fundació SGAE.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat