Actualitat

4K, una altra xifra

El Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya organitza una sessió al voltant dels 4K, de la ma de Jordi Figueras.

La sessió tindrà una breu introducció teòrica al voltant dels conceptes de resolució, la seva evolució en el darrer període fins arribar als 4K i valorant quina és la tendència de futur. Posteriorment, a partir de l'experiència professional d'en Jordi Figueras, s'abordarà com el 4K afecta a l'adquisició,postproducció i distribució/exhibició del producte.

Per concloure, s'obrirà un torn obert de dubtes i preguntes, per tal que hi participin els assistens expressant els seus dubtes sobre aquests nous formats.

Divendres 20 de desembre de 2013
De 19 a 21 hores
A la seu del Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya - Sala d'Actes (c/ Casp, 130 -edifici COACB- 08013 Barcelona)

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència aquí

A càrrec de Jordi Figueras

Nascut a Terrassa l'any 1980, es va llicenciar en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) l'any 2002. El 2003 realitza el "Postgrau de Direcció de Fotografia en 16mm i 35 mm" a l'ESCAC i des d'aleshores comença a treballar en varies produccions en diversos càrrecs, d'elèctric fins a director de fotografia.

El 2007 Intermedio publica tres curtmetratges dels que ha fet la fotografia dins la col•lecció "Cine de Nuestro Tiempo". El 2009 treballa en el llargmetratge "Caracremada", produït per Mallerich Films i Cromosma i dirigit per Lluís Galter, que és seleccionada al festival de Venècia i guanya el premi a Millor Fotografia del FICIC '10.

Des d'aleshores ha firmat la fotografia de diversos documentals, sèries de ficció i publicitat, compaginant-ho amb el desenvolupament de idees i la seva realització, entre elles la mini serie "Projecte Oracle", produïda per Camille Zonca i la XTVL el 2011.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat