Actualitat

V Jornada de debat, formació i projeccions

La Coordinadora de Festivals de Cinema de Catalunya organitza els propers 19 i 21 de desembre la V Jornada de debat, formació i projeccions per als professionals del sector audiovisual, amb taules rodones i projeccions de curtmetratges.

Malgrat tot, resistim! És l'eslògan que, en la línia de la jornada anterior, engloba aquesta nova edició, reivindicant l'estat del sector audiovisual al nostre país amb dos esdeveniments claus. D'una banda, la jornada que se celebrarà el dia 19 de desembre a l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna URL, on es parlarà, entre d'altres, de la reforma de la Llei de finançament audiovisual i el programa Europa Creativa 2014 amb representants de les principals institucions audiovisuals del nostre país. Un diàleg sobre el Branding Emocional i l'angoixa que suposen els canvis tecnològics. D'altra banda, el dia 21 de desembre es projectarà el palmarès i el millor dels festivals membres de la Coordinadora en el marc de El Dia Més Curt, a diversos espais de Catalunya.

TAULES RODONES

El dia 19 els professionals de l'audiovisual tenen una cita indispensable, amb un programa de luxe on es dialogarà sobre diversos aspectes de l'actualitat del sector del nostre país.

Al matí, institucions, empreses i mitjans debatran sobre la reforma de la Llei de finançament audiovisual. Quins han estat els canvis? Són realment positius per al sector? Després d'una breu pausa, Helena Moreno, directora de MEDIA Antena Catalunya, presentarà el programa MEDIA Europa Creativa de finançament del sector audiovisual, recentment aprovat pel Parlament europeu. A continuació, l'SDE oferirà una conferència sobre Branding emocional, o com arribar als nostres espectadors.

Durant la tarda, es debatrà sobre els actuals problemes tècnics que es troben festivals i sales degut a la falta d'un estàndard en els formats de projecció, els pros i contres. Per concloure, el Col·legi professional de l'audiovisual de Catalunya, CPAC presentarà el seu projecte "La Col·legial, coop.", una cooperativa endegada per un grup de professionals del sector audiovisual com a alternativa per a la facturació de treballs.

L'entrada és lliure, però es prega confirmació prèvia a www.festivalscatalunya.com donat l'aforament limitat de la sala. 

Podeu descarregar-vos el programa a través d'aquest enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat