Actualitat

Jornada d'interpretació a la indústria audiovisual

30 de setembre de 10h a 19h a la planta baixa de la Fabra i Coats (Sant Andreu, Barcelona)

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) organitza una jornada dedicada a la interpretació a la indústria audiovisual. La sessió compta amb la participació de Cristina Calvet, assessora jurídica de l'AADPC, Laia Espot, directora de càsting de TV3, Virginia García-Salmons i Pablo Silberschmidt, professors de Silberstudio.

Programa de la jornada:

10h Xerrada sobre aspectes jurídics entorn al sector audiovisual a càrrec de Cristina Calvet (assessora jurídica de l'AADPC)
En acabar, torn obert de paraula i consultes per part dels assistents.

=> Es tractarà la problemàtica laboral dels actors en el sector audiovisual: drets d'imatge, tipus de contractes laborals (per compte propi, per compte aliè), relacions amb els representants, contractes de col•laboració (curtmetratges, etc), implicacions fiscals.

12.30h Xerrada-col·loqui sobre com preparar audicions per TV3 a càrrec de Laia Espot (Departament de Càsting de TV3)

=> S'explicarà quin material han de preparar els actors i actrius, i quines són les necessitats dels directors de càsting i dels realitzadors-directors que ho visualitzaran.

14.30h Pausa per dinar

16h MasterClass d'entrenament actoral davant la càmera a càrrec de Virginia García-Salmones i Pablo Silberschmidt (Silberstudio)

=> Es farà una MasterClass directa i pràctica per aportar als assistents les eines bàsiques per poder assolir amb èxit el càsting audiovisual. A més ens oferiran un ventall de possibilitats actorals: preparació emocional, escolta, presència, fil de pensament, mirada i relació amb la càmera... en definitiva, totes les eines que calen per afrontar un càsting i una bona interpretació. L'objectiu és que l'intèrpret entengui tot el procés i sàpiga què necessita tenir en compte durant el procés del càsting.

Jornada gratuïta
Aforament: 100 persones

Indispensable reserva de plaça omplint el següent FORMULARI

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat