Notícies

Ajuda'ns a trobar el talent català al món

L'Acadèmia està elaborant un cens amb tots els noms propis del cinema català que viuen, pensen i produeixen els seus projectes fora de Catalunya. Vols col·laborar-hi?

Alguns de vosaltres sou professionals del cinema i esteu vivint a l’estranger? No viviu a l’estranger, però sí que hi teniu algun company de professió que hi ha fet carrera i s’hi ha quedat? Ni viviu fora ni això del cinema va amb vosaltres (professionalment parlant, és clar) però tanmateix teniu un amic que sí que s’hi dedica i que ha fet sort o ho està intentant, més enllà de les fronteres?

Doncs, en qualsevol dels tres casos, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres, perquè estem elaborant un cens de “talent cinematogràfic català al món” i no ens voldríem deixar ningú.

Si és cert que vagis on vagis, a cada racó del planeta, et trobes un català, ara és hora de descobrir-los tots. Almenys, els del cinema.

Envieu-nos els vostres correus (o els dels interessats) a aquesta direcció: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Us farem arribar un petit formulari per saber més de vosaltres i dels vostres projectes al voltant del món.

 

Gràcies a tots!

I visca el cinema català, sigui on sigui!

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat