Activitats Acadèmia

Convocatòria de la 3ª edició del Premi Pepón Coromina

 

La Comissió Premi Pepón Coromina convoca la 3ª edició del Premi Pepón Coromina.

La comissió Premi Pepón Coromina, en nom i per delegació de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, convoca la 3ª edició del Premi Pepón Coromina destinat a reconèixer les aportacions més innovadores, arriscades o creatives que hagin tingut lloc en l'àmbit cinematogràfic català durant l'any natural del 2014, en evocació i reconeixement de la tasca portada a terme pel productor Pepón Coromina i Farreny, que de 1977 a 1987, va contribuir de forma determinant a l'aparició de noves formes de llenguatge cinematogràfic i a la consolidació professional d'un elevat nombre d'artistes i cineastes que necessitaven una primera oportunitat.

Aquesta 3ª edició es regula mitjançant les Bases Generals adjuntes i té el següent calendari:

  •  Les inscripcions es faran des de la publicació d'aquesta convocatòria i fins:

o El 30 d'abril de 2015 per a les inscripcions dels propis interessats a través d'aquest enllaç.
o El 15 de maig de 2015, per a les propostes dels propis membres del Jurat del Premi Pepón Coromina a partir del seu coneixement d'Accions Audiovisuals que puguin ser considerades.

  • Presentació de materials: fins el 4 de maig de 2015
  • Deliberació i votació: durant el mes de maig de 2015
  • Lliurament del guardó: en el marc de la Festa d'Estiu del Cinema Català 2015

 

El Jurat està format per 5 persones, entre les quals la seva Presidenta Honorífica, amb caràcter vitalici, la Sra. Marta Molins i 4 membres més que es donaran a conèixer durant el mes d'abril.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat