Demà s’inaugura el FEC 2012 Festival Europeu de Curtmetratges al Cinema Rambla de Cambrils (Cristòfor Colom, 30, Passatge Rambla Jaume I). L’acte inaugural del FEC-Concurs Estatal començarà a les 21h i s’hi podran veure els següents curtmetratges a competició (material gràfic a www.fecfestival.com - Premsa - Descàrregues):

La muerte de Otilia Ruiz (Ida Cuéllar, 15’). Thriller psicològic amb l’actriu Aitana Sánchez-Gijón. Ambientat en una atmosfera inquietant a la Barcelona de 2019, una jove immersa en un profund conflicte d’identitat acudeix a a una organització clandestina que atorga segones oportunitats a persones anul·lades pel seu passat.

La última secuencia (Arturo Ruiz, 13’). Finals dels anys seixanta. Al desert d'Almeria té lloc el rodatge d'una coproducció hispano-italiana. La manca de mitjans, així com la falta de comunicació entre els diferents membres de l'equip, estan a punt d'engegar a rodar el final de la pel·lícula. El rodatge d'un pla-seqüència els podria salvar...

Lagun mina (Jose Mari Goenaga, 16’). L'Ekaitz i en Román es coneixen en un alberg durant unes vacances i es prometen amistat per a tota la vida. Però alguna cosa falla. O la seva vida és massa llarga, o la seva promesa excessivament feble... Ara ho hauran d'assumir.

Circus (Pablo Remon, 8’). Un banc al parc. Dos executius recentment acomiadats per la crisi. Una idea revolucionària per encarar el futur.

Tres (Carlos Violadé, 14’). Tres amics d'infància es troben casualment al carrer. S'alegren de tornar-se a veure després de tants anys i decideixen prendre una cervesa per celebrar-ho. Sense que cap d'ells se'n doni compte, no aconsegueixen estar veritablement junts.

¿Bailas? (Daniel Azancot, 16’). L'Emma i en Carles semblen no ser capaços de superar les desavinences de la seva relació, però tot i així queden per intentar arreglar les coses. La trobada es convertirà en un brutal desencontre que els obligarà a replantejar la seva ridícula situació i tornar a començar de zero.

El FEC-Concurs Estatal tindrà lloc entre el 1 i 3 de març a Cambrils. Després, entre el 8 i el 10 de març, es durà a terme el FEC-Concurs Europeu a Reus.

Informació d’entrades, preus i espais a http://www.fecfestival.com/ca/info_tickets.php

Photo Gallery

🎬 Descobreix els guardonats dels XII #PremisGaudí d'una forma molt especial: la seva primera reacció al backstage després de rebre el Gaudí! 👉 premisgaudi.cat/guanyadors

Posted by Acadèmia del Cinema Català - Premis Gaudí on Monday, January 20, 2020

Videos

Mediateca

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat