Notícies

La catifa vermella dels Gaudí: festa de la moda catalana un dia abans de la inauguració de la 080 Fashion Week

Menchén Tomàs, Custo Dalmau, Talia Baker, Yolan Cris, Josep Abril, Miquel Suay, Majoral, Guillem Rodríguez i David Valls, vesteixen els protagonistes de la gala del cinema català.

Els dissenyadors de la 080 Barcelona Fashion i Modafad, col·laboren un any més amb l’Acadèmia del Cinema Català, vestint les estrelles de la gala dels VII Premis Gaudí que se celebra al Sant Jordi Club, el proper diumenge, 1de febrer. 

A pocs dies de la festa, es confirmen els noms dels assistents i el seu secret més ben guardat: qui els vesteix. Aina Clotet —nominada a millor protagonista per Rastres de sàndal- lluirà un vestit de Menchén Tomàs, la firma en què també ha confiat l’actriu Vicky Luengo, protagonista de Born —film que opta a millor pel·lícula—. La seva companya de repartiment —nominada a millor actriu secundària— Mercè Arànega ha triat un disseny
de David Valls. Nausicaa Bonnín —que intervé a Los tontos y los estúpidos com Vicky Peña—nominada a millor actriu secundària- vestirà una atrevida proposta de Talia Baker.La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, aposta un any més per Menchén Tomàs

El veterà dissenyador Josep Abril serà l’encarregat de vestir Claudio Zulian —nominat a millor director per Born—i Daniel Monzón —competidor en la mateixa categoria per El Niño- lluirà un vestit del català Miquel Suay. Àlex Batllori —nominat a millor actor secundari per Stella Cadente— ha apostat per la firma Tween, que també cedeix vestits a David Verdaguer —nominat a millor protagonista masculí per 10.000 KM— i al director Carlos Marques-Marcet —que opta al premi a millor director per la mateixa pel·lícula— i a l’actor Miki Esparbé. El presentador de la gala, Àngel Llàcer, assessorat per Andrea Vilallonga, lluirà diferents vestits cedits per El Corte Inglés, i Armand Basi vestirà Manu Guix. Ventura Pons —Premi Gaudí d’Honor-Miquel Porter de l’Acadèmia del Cinema Català— lluirà un vestit d’inspiració vintage fet a mida per Antonio Miró.

Els ballarins de hip hop de l’escola Flow Center de Vilanova i la Geltrú, dirigida pel coreògraf i ballarí Duke Andreu, vestiran per gentilesa de Custo Barcelona i bambes de Munich.

L’Acadèmia té un conveni de Perruqueria oficial dels Premis Gaudí amb L’Oréal Professionnel i enguany els tres salons que pentinaran els nominats i lliuradors seran Compte, Josep Pons i New Look. Diumenge al matí, l’Academia L’Oréal del carrer Còrsega 302 de Barcelona, dissenyada per Benedetta Tagliabue, obrirà les portes pentinar a les convidades als Premis Gaudí.

Igualment, Cazcarra Image Group, Maquillador oficial dels Premis Gaudí, s’encarregarà del maquillatge dels nominats, lliuradors de premis i convidats a la seva seu del carrer Comte Borrell, 230 de Barcelona. L’Oréal i Cazcarra Image Group compartiran el backstage del Sant Jordi Club per donar servei a tots els que intervenen a la gala, cuidant la imatge del cinema català.

Punt de trobada de la societat catalana 

La gala dels Premis Gaudí és una de les cites anuals de la societat catalana, un punt de referència per a representants de l’àmbit polític, cultural i social juntament amb els professionals del cinema. 

Després de la cerimònia al Sant Jordi Club, el fi de festa es traslladarà a la Sala Luz de Gas que obrirà portes a les 12 de la nit amb l’actuació de The Risas, que oferirà un show de versions de disco-funk de totes les èpoques, des dels anys 70 fins a l’actualitat, des de James Brown, passant per Michael Jackson i Earth Wind & Fire i arribant a Beyoncé o Bruno Mars. Un espectacle dinàmic amb 10 músics sobre l’escenari i 3 ballarines que busca sempre la complicitat i participació del públic.

La gala a les xarxes socials

L’Acadèmia del Cinema [@academiacinecat] convida als assistents i als espectadors a fer els seus comentaris a Twitter amb l’etiqueta #PremisGaudí i oferirà la Pre-gala i la gala en streaming des del seu web www.academiadelcinema.cat

HORARI DE LA GALA
L’horari que seguirà la gala és el següent:
19.30 - 21.15 Photocall – Nominats, autoritats, patrocinadors
20.00 - 21.45 Programa Pre-gala realitzat i emès per la Xarxa de Comunicació Local “La Nit
dels Gaudí”
21.50 - 0.15 Gala emesa per TV3
00.00 – 06.00 Festa Post-gala a la Sala Luz de Gas

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat