Notícies

Nominades dels VII Premis Gaudí als Cinemes Texas

Una oportunitat més per gaudir de les pel·lícules que el proper 1 de febrer competiran per endur-se el famós guardo a la Gala dels VII Premis Gaudí que se celebrarà al Sant Jordi Club i serà presentada per Àngel Llacer.

10.000 KMdirigida per Carlos Marques-Marcet (Lastor MediaLa Panda ProductionsTVETelevisió de Catalunya i Canal +), qui també està nominat a la categoria de Millor director, és una de les quatre pel·lícules que competiran com a Millor pel·lícula en llengua no catalana.   

Amb dos protagonistes David Verdaguer i Natalia Tena, nominats a Millor protagonista masculí i Millor protagonista femenina, aquesta film es pot veure cada dia en una sola sessió a les 22:15h. La pel·lícula, que acumula 4 nominacions a altres categories com Millor guió, Millor direcció de producció, Millor muntatge i Millor vestuari, parla de l’Àlex i  en Sergi, una sòlida parella de Barcelona que acaricia la idea de tenir un fill. Inesperadament, l’Alex aconsegueix una beca d'un any a Los Angeles, el que suposaria un any de relació a 10.000 km de distància.

El film amb més nominacions als Premis, El Niño, dirigida per Daniel Monzón (Ikiru Films S.L., Telecinco Cinema S.A.U.Vaca Films S.L.La Ferme! ProductionsMediaset EspañaCanal + i Canal Sur Televisión) acumula un total de 15 premis, entre ells el de Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor Director, Millor Guió i una doble nominació al Millor protagonista masculí -Jesús Castro i Luis Tosar-.

El Niño narra la història de dos joves, El Nen i El Compi, volen iniciar-se al món del narcotràfic en l'estret de Gibraltar. Jesús i Eva són dos agents de la Policia antidroga que porten anys tractant de demostrar que la ruta de l'haixix és una de les principals vies de penetració de la cocaïna a Europa. La destinació d'aquests personatges, fora i dins de la llei, acaben per creuar-se. Es pot veure cada dia i té doble sessió: a les 18:00h i a les 20:10h.

Nominada a Millor pel·lícula europea, Ida, dirigida per Pawel Pawlikowski (Opus Film i Phoenix Film) es pot veure cada dia en una sessió a les 16:00h. La producció polonesa i gran guanyadora dels Premis de Cinema Europeu d’enguany, narra la història de l’Anna, una novícia que juntament amb la seva tia, recentment retrobada, descobriran el passat familiar.

La grande bellezza (La gran bellesa),dirigida per Paolo Sorrentino (Indigo FilmMedusa FilmMediaset, PathéFrance 2 CinémaBabe Film i Canal +). La producció italiana també forma part del grup de nominades a Millor pel·lícula Europea. Narra la vida de Jep Gambardella, un escriptor de 65 anys que amb només una obra publicada, assisteix a una desfilada de nobles decadents, polítics, criminals a Roma, alhora poderosos i insubstancials, buits i depriments. Es pot veure cada dia en una doble sessió: a les 18:00h i a les 20:30h.

Per a més informació sobre horaris i altres feu 'clic' al següent enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat