Notícies

Networking and Pitch 2015

L’Animac obre la convocatòria per als professionals de l’animació al Networking and Pitch 2015 en les modalitatas: Incubator, Portfolio i Market Pitch.

La propera edició d'Animac, del 19 al 22 de febrer de 2015, obre convocatòria per participar de les activitats professionals destinades a ser plataforma d'empreses i artistes, així com dels seus treballs i serveis. Així, el Networking and Pitch, l’espai de trobada entre professionals de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, creix i es consolida.

INCUBATOR

Ets un artista i tens una idea? El teu lloc és Incubator. Pots portar el teu projecte en fase de pre-producció, producció o post-producció i un pannel de destacats professionals de la indústria de l'animació el valoraran i en donaran la seva opinió d'experts.

Com funciona?

Has de presentar aquest full d’inscripció abans del dia 23 de gener. Un cop seleccionat el projecte, ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels detalls de la presentació.

PORTFOLIO

Ets un animador i vols mostrar les teves aptituds? Participa a Portfolio. Les Portfolio Sessions són el camí més curt per donar a conèixer la teva feina com a professional independent (animador, dissenyador de personatges, rigger, guionista, productor, director d'art, etc.) a productors i realitzadors del sector en un vis-a-vis.

Com funciona?

Has de presentar aquest full d’inscripció abans del dia 23 de gener. Un cop seleccionats els Portfolios, ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels detalls.

Pel sol fet d'inscriure't, estàs convidat al Vermut freelance, una trobada informal amb altres creadors independents com tu, que tindrà lloc durant Animac.

MARKET PITCH I ANIMACREA

Vols oferir els serveis de la teva empresa o escola d'animació? Vine al Market Pitch. Pots explicar en 10 minuts el teu producte o servei davant de professionals i públic acreditat. Si vols, a més, pots sol·licitar un l'espai físic a Animacrea on, prèvia selecció, podeu promocionar la vostra activitat de l'entorn de l'animació. Per inscriure't, fes-nos un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Per a més informació sobre l’Animac fes ‘clic’ aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat